bàn nội thất alcomb

Tại sao chúng ta áp dụng tổ ong cho đá cẩm thạch và nhôm?

2024-02-27 11:32

Honeycomb är en lätt, höghållfast panel som är extremt mångsidig. En av de vanligaste användningsområdena för honeycomb är kompositaluminium, sten, glasfiber och andra material, som används vid konstruktion av inner- och ytterväggar i byggnader, möbler, fartyg, flyg. Men varför använder vi honeycomb på material som marmor och aluminium?


stone composite honeycomb panel


För marmor används honeycomb som underlag för att ge ytterligare stöd och stabilitet. Marmor är ett vackert och hållbart material, men det kan vara tungt och benäget att spricka eller spricka. Genom att fästa bikakepanelen på baksidan av marmorplattan övervinner den marmorns brister som sprödhet, låg sprick- och slaghållfasthet, dålig bearbetningsbarhet och höga kostnader, och kan skapa ett lätt, tunt och flexibelt material samtidigt som det bibehålls önskad styrka och stabilitet.


aluminum honeycomb panel


När det gäller aluminium används honeycomb för att skapa sandwichpaneler som är otroligt lätta samtidigt som de är starka och hållbara. Dessa paneler används ofta vid tillverkning av flygplan, båtar och andra fordon där vikt är en nyckelfaktor. Genom att lägga en bikakekärna mellan två lager av aluminiumskinn, kan dessa paneler vara betydligt lättare än solida aluminiumpaneler samtidigt som de kan motstå påfrestningar och påfrestningar vid användning i tuffa miljöer.



Nhận giá mới nhất? Chúng tôi sẽ trả lời sớm nhất có thể (trong vòng 12 giờ)
  • Required and valid email address
  • This field is required
  • This field is required
  • This field is required
  • This field is required